25 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 114 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Чий науковий рейтинг вище

26.02.2015 р.

reiting

 

Ось і настав час, коли одвічне питання «Чий науковий рейтинг вище?» може бути вирішене за кілька хвилин. Зареєструйтеся в Google Академії, відзначте у своєму аккаунті написані Вами і опубліковані наукові статті – і отримайте свій власний індекс Хірша! І все це абсолютно безкоштовно! Хочете зрозуміти свій науковий рейтинг? Розміщуйте свої статті в Інституційному репозитарії (ІР) університету, і через кілька годин Ваші матеріали будуть проіндексовані світовим інтернет-гігантом Google. Використовуйте вбудовану систему цитування для підняття рейтингу. Інновації в наукометриці – Ваш свідомий вибір!

Оголошується набір претендентів на звання абсолютного рекордсмена по внесенню документів в електронний архів. Кожен із Вас має можливість увійти до цього унікального списку. Для цього потрібні: здатність швидко навчатися, увага до деталей, спрямованість на результат. Ознайомтеся з документацією про репозитарій на сайті університету http://www.znau.edu.ua. Зареєструйтеся (http://ir.znau.edu.ua/?locale=ua). Запишіться на консультацію щодо розміщення документів, звернувшись до бібліотекаря або надіславши запит на e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..

Інституційний репозитарій Житомирського національного агроекологічного університету – це електронний архів, що накопичує, систематизує, зберігає та забезпечує довготривалий відкритий доступ до наукових публікацій шляхом їх архівування та самоархівування, є частиною загальної електронної бібліотеки та складовою інтегрованої інформаційної системи університету.

На 01.03.2015 р., завдяки зусиллям бібліотекарів і всіх небайдужих, ІР містить 1196 документів. Співробітники бібліотеки вже зареєстрували його у відомих довідниках та реєстрах репозитаріїв відкритого доступу DOAR (Directory of Open Access Repositories, http://www.opendoar.org), ROAR (Registry of Open Access Repositories, http://roar.eprints.org), OpenAIRE (http://www.openaire.eu), а також у бібліографічному каталозі WorldCat (http://www.worldcat.org).

Давайте активно долучимося до наповнення нашого електронного архіву! Разом ми сила!

Ваша бібліотека

 

LiveZilla Live Chat Software