29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 7 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Спільними зусиллями до мети!

15.04.2016 р.

spilnumu zysul 370Долучитися до наукової спільноти світу і показати відповідний рівень університету в цілому – завдання нескладне, однак не виключає наполегливості та зусиль самих вчених, відповідальних депозиторів на факультетах, бібліотекарів та інших зацікавлених осіб. Вагомим є внесок наших науковців у розвиток світової науки, і, відповідно, пріоритетним завданням університету є представлення наукового доробку вчених у глобальній мережі Інтернет.

Графік занять

Протягом квітня 2016 р. наукова бібліотека проводить навчання для представників усіх факультетів університету з приводу створення бібліометричних профілів (Google Scholar, ORCID та ін.), наповнення Інституційного репозитарію та електронної бібліотеки. Заняття проходять у формі «запитань-відповідей», мають інформаційно-консультаційний характер.

Інструктивно-методичні матеріали (положення, інструкції, відеоінструкції) розробила та забезпечила наукова бібліотека за безпосереднього сприяння керівництва університету. За кожним факультетом закріплені працівники бібліотеки, які інформують, консультують індивідуально кожного.

Спільними зусиллями ми станемо на низку сходинок вище не завдяки статистиці та рейтингу, а – усвідомленню своєї конкурентоспроможності та необхідності суспільству.

LiveZilla Live Chat Software