28 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 17 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Бібліотека для студента

22.04.2016 р.

bibl all 370Наукова бібліотека є навчальним, науковим, інтерактивним, культурно-освітнім структурним підрозділом університету, що надає швидкий та зручний доступ до інформаційних ресурсів у локальному й віддаленому режимах.

Користувач бібліотеки отримує інформацію в будь-який час і у зручному для нього вигляді. До уваги користувачів: електронна доставка документів – послуга, в межах якої Ви можете замовити доставку та отримати на свою електронну пошту електронну копію статті, фрагменту чи розділу видання; віртуальна довідка «Запитай бібліотекаря» спрямована на оперативне виконання запитів віддалених користувачів; чат «Допомога Online» – для отримання відповіді на запитання користувача у режимі реального часу. Користувач бібліотеки може замовити книги через сайт бібліотеки, перебуваючи, наприклад, у гуртожитку, та отримати замовлення у зручний для нього час.

Наукова бібліотека створила та протестувала електронну бібліотеку університету, яка доступна для зареєстрованих користувачів. В електронному архіві університету розміщуються повні тексти праць наших вчених у відкритому доступі. Наукова бібліотека пропонує повнотекстові бази даних країн світу, електронні копії друкованих періодичних видань, безкоштовний Інтернет, друк, сканування, ксерокопії тощо.

Наукова бібліотека проводить навчання для студентів усіх курсів та спеціальностей з метою інформування про нові бібліотечні послуги й сервіси; залучення молоді до активного навчання та наукових досліджень; популяризації читання незалежно від формату; долучення до бібліотечних подій та заходів. Формат зустрічей невимушений, передбачає запитання й відповіді, пропозиції та побажання.

Графік занять

LiveZilla Live Chat Software