19 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 14 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

Електронна доставка документів

 Для отримання електронної копії документа із фонду бібліотеки необхідно знайти потрібний документ в Електронному каталозі, надіслати за адресою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. лист, вказавши тему - ЕДД, ОБОВ'ЯЗКОВО  ПІБ, категорію (студент, викладач, аспірант, інші) та бібліографічні дані джерела (автор, назва, джерело, номер, рік, сторінки)..

 Згідно із Законом України «Про авторське право і суміжні права», приймаються замовлення на копіювання та доставку окремих опублікованих статей і уривків з опублікованих друкованих творів. Бібліотека виконуватиме замовлення на доставку фрагментів книги чи журналу обсягом до 15 сторінок. Замовлення буде виконане протягом 5-ти днів. Копіювання документів у повному обсязі НЕ ВИКОНУЄТЬСЯ.

 Отримані копії дозволяється використовувати лише з метою освіти, навчання та приватного дослідження. Не дозволяється тиражувати отримані копії, відтворювати їх у будь-якій формі, окрім одноразового друку електронного файлу, та передавати іншим особам або організаціям.

 Зі списком періодичних видань можна ознайомитися тут.

 

Графік роботи

8:15-17:05
Вихідні: сб, нд

Абонемент
Читальні зали

LiveZilla Live Chat Software