20 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 11 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Дивовижний світ мистецтва в стінах ЖНАЕУ

03.11.2016 р.

bibl vustavka 37024–28 жовтня 2016 року у читальній залі періодичних видань Наукової бібліотеки Житомирського національного агроекологічного університету було відкрито виставку картин з колекції Кмитівського музею образотворчого мистецтва імені Й. Д. Буханчука. Пересувна художня виставка представлена 34 творами мистецтва за такими жанрами, як портрет, пейзаж, натюрморт, тематична картина.

Заступник директора музею з наукової роботи Борис Іванович Турта детально розповів про кожну роботу, умови її створення та безпосередньо про її автора. Поринувши у дивовижний світ мистецтва, студенти дізналися про історію Кмитівського музею та відкрили для себе багато нових імен визначних художників різних поколінь.

Кмитівський музей образотворчого мистецтва імені Й. Д. Буханчука є осередком освіти та виховання, а також основним місцем зберігання творів мистецтва, предметів матеріальної та духовної культури, пов’язаних з історією та сьогоденням образотворчого мистецтва. Фондове зібрання Кмитівського музею нараховує понад 3000 живописних, графічних, декоративних, скульптурних витворів мистецтва.

Такі зустрічі мають інформаційний та духовно збагачувальний характер, сприяють формуванню культури почуттів, мистецьких цінностей та спрямовані на залучення студентської молоді до перлин художнього мистецтва.

LiveZilla Live Chat Software