29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 15 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Семінар «Будні вченого, або як продуктивно використовувати можливості платформи Web of Science

14.03.2017 р.

seminar wos 37013 березня 2017 року у читальному залі наукової літератури Наукової бібліотеки ЖНАЕУ відбувся науково-практичний семінар «Будні вченого, або як продуктивно використовувати можливості платформи Web of Science (Web of Science Core Collection, Journal Citation Report, EndNote, ResearcherID)». Спеціаліст з навчання ClarivateAnalytics, кандидат біологічних наук Ірина Тихонкова розкрила роль бібліотеки у підвищенні рівня навчання та наукової роботи у ВНЗ та розповіла про можливості платформи Web of Science.

На семінарі було висвітлено практичні питання роботи з ресурсами Clarivate Analytics, інформаційною платформою Web of Science, її основною колекцією найвпливовіших видань Web of Science Core Collection, аналітичними інструментами Journal Citation Report та Essential Science Indicators, програмою для роботи з бібліографією EndNote Online та ідентифікаторами науковця ResearcherID і ORCID.

На захід завітали науковці, аспіранти та працівники Наукової бібліотеки ЖНАЕУ. Окрім вичерпної інформації про наукометричну базу даних Web of Science, слухачі семінару дізналися, як відшукати актуальні публікації з певної теми та оформити статтю згідно з вимогами певного видання, ознайомилися з алгоритмом вибору кращих періодичних видань для публікації наукових робіт та ознаками хижацьких видань, а також отримали поради щодо того, як створити собі наукове ім’я та відшукати інформацію про гранти на дослідження.

Змістовність семінару, цінність інформації та доступність викладу відзначили усі, хто відвідав науково-практичний семінар. Бібліотека вдячна Ірині Тихонковій за подаровану книгу «Руководство по наукометрии: индикаторы развития науки и технологии».

ПРЕЗЕНТАЦІЯ

LiveZilla Live Chat Software