19 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 115 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Науково-практичний семінар «Науковцям про головне»

04.04.2017 р.

bibl deminar 37031 березня 2017 р. у науковій бібліотеці Житомирського національного агроекологічного університету відбувся науково-практичний семінар «Науковцям про головне», на якому розглядалися питання: як підвищити наукометричні показники вченого; як додати статтю до свого профілю у Google Scholar; як перевірити наявність журналу у наукометричних базах даних Scopus та Web of Science тощо.

Учасниками події стали науково-педагогічні працівники, співробітники, докторанти, аспіранти, представники об’єднання сільськогосподарських бібліотек м. Житомир.

Директор наукової бібліотеки Ігнатюк М. В. зазначила, що використовуючи профілі Google Scholar, ResearcherID та ORCID, можна не лише формувати список власних публікацій та переглядати бібліометричні показники, а й здійснювати пошук вчених або груп авторів за дослідженнями.

Завідувач відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення наукової бібліотеки Сталідзанс Л. Я. доповіла про особливості організації та функціонування  Інституційного репозитарію університету та наголосила на необхідності внесення всіх наукових праць вчених у репозитарій з метою їх представлення науковій спільноті світу.

Учасникам семінару були надані індивідуальні консультації та всі необхідні довідкові матеріали.

LiveZilla Live Chat Software