29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз один гість і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Відкриваємо доступ – відкриваємо можливості

24.10.2017 р.

zanyattya poslugyУ рамках проекту «Міжнародний тиждень відкритого доступу» зі студентами першого курсу було проведено ряд занять з підвищення інформаційної культури під гаслом «Відкриваємо доступ – відкриваємо можливості». За заздалегідь узгодженим графіком студенти здійснили мандрівку інформаційними лабіринтами електронної бібліотеки та ресурсів відкритого доступу, поринувши у віртуальний світ інформаційного простору. Першокурсники відкрили для себе не лише переваги відкритого доступу, а й можливості електронної бібліотеки та дізнались про послуги, які наукова бібліотека університету надає дистанційно та безкоштовно.

Відкритий доступ до електронного каталогу завдяки отриманим паролям дав змогу студентам без обмежень користуватись електронними версіями праць викладачів: підручниками, посібниками, методичними вказівками та рекомендаціями тощо. На занятті студенти навчились здійснювати пошук по електронному каталогу, робити автоматичні списки літератури, замовляти книги онлайн через гаджети, користуватись віртуальною довідкою, допомогою он-лайн та послугою ЕДД. Першокурсники переконалися, що користування послугами бібліотеки – це не лише економія часу, а й запорука якісно зробленої роботи.

Усіх охочих відвідати заняття ласкаво просимо у читальний зал наукової літератури. Щоб замовити заняття для груп студентів інших курсів, звертайтеся до бібліотекарів. Раді будемо допомогти.

Розклад занять

LiveZilla Live Chat Software