19 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 69 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Сучасна бібліотека в системі соціальних комунікацій: тенденції і напрями розвитку

28.10.2017 р.

«Якщо хочете придумати чудові ідеї, знайте:
кращі з них ви можете запозичити»
Томас Едісон

Conf 2017 1027 жовтня 2017 р. у Житомирському національному агроекологічному університеті відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна бібліотека в системі соціальних комунікацій: тенденції і напрями розвитку», до роботи якої долучилися керівники бібліотек вищих навчальних закладів, фахівці провідних бібліотечних установ, почесні гості, представники ЗМІ, науково-педагогічні працівники та студенти. Ініціатива проведення події належить директору наукової бібліотеки Ігнатюк Марині Вікторівні, активній учасниці міжнародних та всеукраїнських ініціатив у сфері науки, освіти та культури.

Пленарне засідання конференції відкрив ректор університету, доктор економічних наук, професор Скидан Олег Васильович, який привітав усіх присутніх та відзначив роль бібліотеки у підвищенні рейтингу університету. З вітальним словом до учасників конференції звернулася учений секретар, кандидат економічних наук, доцент Кільніцька О. С., зосередивши увагу присутніх на нових вимогах до вузівської бібліотеки в системі соціальних комунікацій.

Почесною гостею заходу стала Христина Дюлені (Коритник), директор технічного відділу бібліотеки Американського університету (м. Вашингтон, США), яка доповіла про роль бібліотеки Американського університету м. Вашингтон в системі масової комунікації. Пані Христина дала відповіді на усі питання, що цікавили учасників події, поділившись своїм багаторічним досвідом роботи в американській бібліотеці.

Програма

Про що мріють бібліотекарі

У рамках конференції відбулось методичне засідання об’єднання сільськогосподарських бібліотек Житомирської області. Для гостей заходу була організована екскурсія.

Ірина Гейзе,
методист наукової бібліотеки

LiveZilla Live Chat Software