19 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 9 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Тестовий доступ до EBSCO триває 1 місяць

09.11.2017 р.

EBSCO Information Services logoЗ 9 листопада по 9 грудня 2017 р. наукова бібліотека університету отримала тестовий доступ до повнотекстових баз даних EBSCO: Regional Business News, GreenFILE, ERIC, Business Source Premier та ін.

Business Source Premier – найпопулярніша база даних з досліджень в області бізнесу, у т. ч. маркетингу, менеджменту, інформаційних систем для менеджменту (MIS), управління виробництвом і експлуатацією (POM), бухгалтерії, фінансів та економіки, містить повні тексти більш ніж 2300 журналів і статей з 1100 рецензованих видань.

Regional Business News містить повнотекстові матеріали понад 80 регіональних видань з бізнесу США.

GreenFILE пропонує детальну інформацію, яка розкриває всі аспекти впливу людини на навколишнє середовище. Це зібрання наукових, державних і популярних робіт про глобальне потепління, забруднення навколишнього середовища, розвиток сільського господарства, джерела енергії, переробку відходів та ін.

ERIC (Education Resource Information Center) забезпечує доступ до освітніх видань і ресурсів та містить більш ніж 1,3 млн записів і інформацію з журналів, включену в бази даних Current Index of Journals in Education і Resources in Education Index.

Доступ до ресурсу з будь-якого ПК університету, у т. ч. бібліотеки, за посиланням http://search.ebscohost.com.

Для полегшення пошуку є можливість використання інтерфейсу сайту російською мовою.

Увага! Тестовий доступ до EBSCO триватиме протягом місяця.

LiveZilla Live Chat Software