29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 5 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Можливості платформи Web of Science для наукової діяльності (вебінари, березень)

12.03.2018 р.

bibl webinar 370Шановні науковці, запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурcів і інструментів на платформі Web of Science. Початок вебінарів о 16:45, тривалість – 1 година 15 хвилин. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics.

12 березня
Тема: Пошук і аналіз наукової літератури у Web of Science.

Тези: базові та розширені можливості пошуку; використання фільтрів і тегів, пошук у пристатейній літературі та схожих записах; оцінка обраної вибірки, звіти по цитуванню, збереження результатів; додаткові бази на платформі.
Реєстрація:
https://goo.gl/XMYkXj

13 березня
Тема: Публікація результатів власних досліджень.
Тези: підбір і оцінка видання для публікації; імпакт-фактор, квартиль та інші показники в Journal Citation Reports; вартість публікації; чи можна опублікуватися в міжнародному виданні безкоштовно; оформлення переліку літератури за форматом обраного видання; перевірка індексування видання у Web of Science та як не стати жертвою хижацького видання.
Реєстрація:
https://goo.gl/USYAqn

14 березня
Тема: Збереження та презентація наукового доробку вченого, лабораторії, установи.
Тези: складнощі у пошуку і аналізі здобутків науковця та установи; створення та підтримка в актуальному стані авторських профілів ResearcherID та ORCID; створення звіту за публікаціями відділу або групи науковців.
Реєстрація:
https://goo.gl/qRMJ1w

Процедура участі: необхідна попередня реєстрація. Ви отримаєте лист з гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 5–10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма Webex, буде налаштовано звук. Подбайте, щоб комп’ютер був обладнаний колонками або була можливість трансляції звуку. Зважайте, що WebeX більше не підтримує операційну систему Windows ХР.

LiveZilla Live Chat Software