19 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 112 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Стартував черговий щорічний проект наукової бібліотеки ЖНАЕУ «Тижні інформаційної культури для першокурсників»

08.10.2018 р.

VD 01

 

«Відкриваємо доступ – відкриваємо можливості» – під таким гаслом розпочалися тижні інформаційної культури для першокурсників. Подібні тренінги працівники наукової бібліотеки ЖНАЕУ проводять з метою ознайомлення студентів з можливостями відкритого доступу до електронних ресурсів бібліотеки, освоєння ними раціональних прийомів і способів ведення пошуку інформації та систематизації даних відповідно до поставлених навчальних і наукових завдань.

Заняття вже відвідали студенти найбільш віддалених від головного корпусу факультетів – ветеринарного та технологічного. Тому для них надзвичайно корисною була інформація про дистанційні послуги наукової бібліотеки ЖНАЕУ та можливості електронної бібліотеки. Адже скористатися віртуальними послугами студенти можуть звідусіль, де є доступ до мережі Інтернет, й абсолютно безкоштовно.

Відкритий доступ до електронного каталогу завдяки отриманим паролям дав змогу студентам без обмежень користуватися електронними версіями праць викладачів: підручниками, посібниками, методичними вказівками та рекомендаціями тощо. На занятті студенти навчилися здійснювати пошук в електронному каталозі, робити автоматичні списки літератури, замовляти книги онлайн через гаджети, користуватися віртуальною довідкою, допомогою он-лайн та послугою Електронна доставка документів. Першокурсники переконалися, що користування послугами бібліотеки – це не лише економія часу, а й запорука якісного навчання.

http://lib.znau.edu.ua/jirbis2/index.php?option=com_content&view=article&id=23&Itemid=396
LiveZilla Live Chat Software