29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 9 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Відкриття Інформаційного центру Представництва Європейського Союзу на базі наукової бібліотеки ЖНАЕУ

29.10.2018 р.

EU 01Візит до Житомирського національного агроекологічного університету Ірини Стаднійчук, документаліста відділу преси та інформації Представництва Європейського Союзу в Україні, розставив всі крапки над «і» у питанні відкриття на Житомирщині Інформаційного центру Представництва ЄС. Сьогодні в Україні діє 26 Інформаційних центрів Європейського Союзу при закладах вищої освіти. Задум адміністрації ЖНАЕУ ініціювати відкриття Інформаційного центру ЄС на базі бібліотеки університету увінчався успіхом. Тож проект створення Інформаційного центру погоджено з Представництвом ЄС та вже розпочато підготовку до його відкриття.

Інформаційний центр ЄС в ЖНАЕУ покликаний стати осередком європейськості у Північно-Західному регіоні України, центром поширення інформації про Європейський Союз, його діяльність, європейську та євроатлантичну інтеграцію України. Інформаційний центр ЄС буде відкритим не лише для учасників освітнього процесу університету, а й для усіх бажаючих.

Ми вдячні Голові Представництва ЄС в Україні Хюґу Мінґареллі та документалісту відділу преси та інформації Ірині Стаднійчук за підтримку нашого прагнення зробити свій вклад у популяризацію європейських цінностей та підвищення рівня поінформованості громадськості з питань ЄС.

LiveZilla Live Chat Software