19 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 9 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Ресурси Web of Science Group для успішної наукової діяльності (вебінари, квітень 2020 р.)

16.04.2020 р.

Clarivate Analytics FBШановні науковці, запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурcів та інструментів на платформі Web of Science. Початок вебінарів о 16:15, тривалість – 1 година. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics. Слухачі, що переглянуть інформацію тривалістю понад 90% часу кожного з трьох вебінарів, отримають сертифікат учасника. Під час реєстрації вказуйте одну і ту ж електронну пошту.

21 квітня
Тема: Джерела наукової інформації: що ми знаємо про коронавіруси

Тези: публікації про коронавіруси та спричинені ними захворювання у провідних наукових журналах світу, які проіндексовані на платформі Web of Science в базах Web of Science Core Collection, Medline, Data Citation Index; мережа цитувань та пов’язані записи; пошук найвпливовіших публікацій, авторів, наукових організацій; доступ до повного тексту публікацій; аналіз журналів в галузі «Вірусологія» за Journal Citation Reports; робота у режимі карантину – можливості віддаленого доступу до інформаційних ресурсів; відповіді на Ваші запитання.
Реєстрація:
https://bit.ly/2wVuHAX

22 квітня
Тема: Можливості ресурсів Web of Science Group a Clarivate Analytics company для успішної грантової заявки
Тези: які можливості для науковця дають дані про грантову підтримку: як знайти, якими фондами підтримувалися аналогічні дослідження, на яких дослідженнях фокусується певний фонд та чи мали українські науковці успішні грантові заявки; процедура оцінювання грантових заявок; пошук літератури, видань, впливових науковців, аналіз інформації та пошук фінансування й оцінювання власних шансів за допомогою платформи Web of Science; створення та підтримка у актуальному стані авторських профілів ORCID, Publons; відповіді на Ваші запитання.
Реєстрація:
https://bit.ly/39DQ7je

23 квітня
Тема: Публікації у виданнях, що індексуються у Web of Science: міфи та реальність
Тези: критерії якості наукових видань; бізнес-моделі видання; пошук видання з безкоштовною публікацією; публікаційний процес; структура статті; оформлення рукописів за форматом журналу; робота з EndNote; рецензування; причини відхилення статей; розповсюдження публікації; що недопустимо в науковій комунікації; підбір та перевірка індексації видання у Web of Science; відповіді на Ваші запитання.
Реєстрація:
https://bit.ly/2JwtWB3

Процедура участі: необхідна попередня реєстрація. Ви отримаєте лист із гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма Webex, буде налаштовано звук. Подбайте, щоб комп’ютер був обладнаний колонками або була можливість трансляції звуку. Зважайте, що Webex більше не підтримує операційну систему Windows ХР.

LiveZilla Live Chat Software