28 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 17 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Ресурси Web of Science Group для успішної наукової діяльності (повторення вебінарів, червень 2020 р.)

05.06.2020 р.

Clarivate Analytics FBШановні науковці! Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурcів та інструментів на платформі Web of Science. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics. Слухачі, що переглянуть інформацію тривалістю понад 90% часу кожного з вебінарів, отримають сертифікати учасника. Під час реєстрації вказуйте одну і ту ж електронну пошту.

8 червня, 16:15-17:15
Тема: Публікації у міжнародних виданнях

Тези: публікація у міжнародних виданнях; видання, що опублікували найбільше статей за певною тематикою протягом останніх 5 років, та їх перелік; безкоштовна публікація чи платна; вартість у журналах відкритого доступу; кількість авторів, установ, посилань у переліку літератури, яка може бути; терміни рецензування/публікації; формат оформлення статті; що можна/не можна робити зі статтею після публікації; підбір та оцінка видання із Web of Science Core Collection; перевірка індексації видання у Web of Science Core Collection; відповіді на питання.
Реєстрація:https://bit.ly/2MnxJ54

9 червня, 14:15-15:15, повтор вебінару від 4 червня
Тема: Профіль установи у Web of Science: створення, корегування, використання
Тези: складнощі, що виникають з ідентифікацією та коректною оцінкою публікаційної діяльності установи; масштаб втрат, на що і як це може вплинути; функція та можливості профілю установи, процедура створення; додавання чи видалення зайвих публікацій із профілю; показники, що розраховуються у Web of Science Core Collection та InCites; створення переліку документів установи за певні роки у певному форматі; відповіді на питання.
Реєстрація: https://bit.ly/2XYIHmR

10 червня, 16:15-17:15, повтор вебінару від 2 червня
Тема: Що нам готує новий інтерфейс Web of Science Core Collection
Тези: платформа Web of Science модернізується та оновлюється; відмінності нового інтерфейсу; алгоритм пошуку даних; збереження інформації; наявні доступні функції; відповіді на питання.
Реєстрація: https://bit.ly/36TwjbX

11 червня, 14:15-15:15, повтор вебінару від 5 червня
Тема: Можливості аналітичного інструменту InCites
Тези: визначення кількості та типів документів науковців, установи, країни, визначення кількості цитувань у виданнях, автоматичний розрахунок h-index (індексу Гірша) та середньої цитованості документу; співвідношення отриманих даних із середньосвітовим рівнем: які співробітництва більш успішні, які установи більш продуктивні та ефективні для виконання спільних проектів, чому певна установа має кращі показники, які практики можна запозичити; показники та індикатори в InCites, показник CNCI; відповіді на питання.
Реєстрація: https://bit.ly/2zP0EfV

12 червня, 15:15-16:15, повтор вебінару від 3 червня
Тема: Критерії та процедура відбору видань до Web of Science Core Collection
Тези: критерії якості наукових видань, процедура подачі видання для оцінки та критерії, за якими проходить відбір; оцінка власного видання, цитування у Web of Science Core Collection, визначення видань певної тематики, виявлення потенційних конкурентів; про роль, права та обов’язки авторів, рецензентів, членів редколегії; пошук рецензентів; обов’язкові технічні елементи видання: сайт, ISSN, doi; відповіді на питання.
Реєстрація: https://bit.ly/2Bp2QuM

Процедура участі: необхідна попередня реєстрація. Ви отримаєте лист із гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма Webex, буде налаштовано звук. Подбайте, щоб комп’ютер був обладнаний колонками або була можливість трансляції звуку. Зважайте, що Webex більше не підтримує операційну систему Windows ХР.

LiveZilla Live Chat Software