20 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 16 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Ресурси Web of Science Group для успішної наукової діяльності (грудень 2020 р.)

30.11.2020 р.

Clarivate Analytics FBШановні науковці! Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурcів та інструментів на платформі Web of Science. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics. Слухачі, що переглянуть інформацію тривалістю понад 90% часу кожного з вебінарів, отримають сертифікати учасника. Під час реєстрації вказуйте одну і ту ж електронну пошту.

1 грудня, 16:15–17:15
Тема: Робота у новій Web of Science Core Collection

Тези: Web of Science змінює інтерфейс; зміни не лише в дизайні, але й у функціональності; оглядовий вебінар про роботу з оновленим інтерфейсом Web of Science Core Collection; базовий, розширений пошук, аналіз, уточнення та збереження результатів; що за моєю темою друкують, в яких виданнях, які установи, які грантодавці фінансували ці дослідження; відповіді на питання.
Реєстрація: https://bit.ly/2H2gQxJ

3 грудня, 16:15–17:15
Тема: Journal Citation Reports
Тези: за даними Web of Science Core Collection для видань, що індексуються у Science Citation Index Expanded Social Science Citation Index, розраховується імпакт-фактор – показник впливовості видання; як розраховується даний показник, які є варіації, що таке квартиль; Journal Citation Reports – колекція видань з імпакт-фактором; як знайти видання зі своєї предметної галузі, яка інформація доступна для всебічної оцінки журналу, як зберегти список обраних видань, де опублікувати статтю безкоштовно; як перевірити імпакт-фактор видання та індексацію у Web of Science Core Collection; відповіді на питання.
Реєстрація: https://bit.ly/38LaGxq

7 грудня, 16:15–17:15
Тема: Світ наукових видань
Тези: на що звертати увагу автору під час вибору видання для публікації; вартість публікації; можливість опублікуватися безкоштовно; ISSN та doi; хижацькі видання та їх види; чим загрожує публікація в хижацькому виданні; перевірка індексації видання у Web of Science Core Collection; відповіді на питання.
Реєстрація: https://bit.ly/3f03zlQ

8 грудня, 16:15–17:15
Тема: Новий інтерфейс Web of Science
Тези: з 2021 року Web of Science змінює інтерфейс та функціональність; незмінним є 16 баз даних на платформі та аналіз якісної літератури; робота з різними базами, у т.ч. Medline, Derwent Innovation, RSCI, Web of Science Core Collection; пошуки: базовий, розширений, за автором та у пристатейній бібліографії; пошук та аналіз наукової літератури; он-лайн демонстрація головного функціоналу платформи для впевнених користувачів та початківців; відповіді на питання.
Реєстрація: https://bit.ly/38JWOna

Процедура участі: необхідна попередня реєстрація. Ви отримаєте лист із гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма Webex, буде налаштовано звук. Подбайте, щоб комп’ютер був обладнаний колонками або була можливість трансляції звуку. Зважайте, що Webex більше не підтримує операційну систему Windows ХР.

LiveZilla Live Chat Software