20 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 15 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Заняття для аспірантів з технології атестації здобувачів ступеня доктора філософії (PhD) та дотримання принципів академічної доброчесності

04.02.2021 р.

AD 2021

Для аспірантів першого року навчання 3 лютого було проведено заняття з технології атестації здобувачів ступеня доктора філософії (PhD) та дотримання принципів академічної доброчесності у науковій діяльності. Завідувач аспірантури та докторантури Наталія Мельник та відповідальна за атестацію (PhD) в ННІ економіки та агробізнесу Людмила Тарасович розповіли про головні особливості написання наукових робіт, вимоги до рівня наукової кваліфікації здобувачів, а також про нормативні документи, що регламентують вимоги до написання дисертації та процедуру проведення захисту.

Директор бібліотеки Марина Ігнатюк зазначила, що для того, щоб написати якісну статтю, потрібно звертати увагу на те, чи дійсно журнал входить до міжнародних баз даних, а також чи підходить він для публікації результатів власних досліджень відповідно до вимог нормативних документів. Також директор бібліотеки зауважила, що дисертація підлягає обов’язковій перевірці на наявність академічного плагіату, тому потрібно дотримуватися принципів академічної доброчесності та створювати якісну наукову роботу. Заступник директора бібліотеки Наталія Завадська більш детально розповіла про те, як здійснювати пошук публікацій у базі даних за темою дослідження та як правильно обрати журнал для опублікування результатів власного дослідження.

LiveZilla Live Chat Software