19 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 7 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Ресурси Web of Science Group для успішної наукової діяльності (квітень 2021 р.)

05.04.2021 р.

Clarivate Analytics FBШановні науковці! Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах про можливості ресурcів та інструментів на платформі Web of Science. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – фахівець з аналітичних ресурсів компанії Clarivate Analytics. Слухачі, що переглянуть інформацію тривалістю понад 90% часу кожного з вебінарів, отримають сертифікати учасника. Під час реєстрації вказуйте одну і ту ж електронну пошту.

5 квітня
Тема: Відповідальна наукометрія

Тези: історичний екскурс; предмет, мета, завдання наукометрії; дані, що використовуються для аналізу, вимоги до якості; основні показники, їх переваги та недоліки: імпакт-фактор і його варіації, h-індекс, CNCI, beamplots; стратегії розвитку наукової діяльності вченого, установи, країни з урахуванням наукометричних даних; об’єктивна оцінка публікаційної діяльності установи; профілі установи та автора: функції та можливості; відповіді на питання.
Реєстрація:
10:15–11:15, https://bit.ly/3ct2vGo
16:15–17:15, https://bit.ly/3eGXVXC

6 квітня
Тема: Референс-менеджер EndNote: оформлення публікації за форматом видання
Тези: можливості та функції EndNote; початок роботи; створення, наповнення та впорядкування власної колекції статей; імпорт публікацій з Web of Science, он-лайн бібліотек, пошукових систем, сайту видання, створення запису власноруч; структура статті; формати пристатейної літератури; оформлення рукописів за форматом журналу; експорт даних з EndNote; створення звітів; відповіді на питання.
Реєстрація:
10:15–11:15, https://bit.ly/3qQyjdx
16:15–17:15, https://bit.ly/3qTzY1H

7 квітня
Тема: Web of Science у новому інтерфейсі
Тези: реєстрація на платформі; можливості кабінету користувача; продовження роумінгового доступу; характеристики бази Web of Science Core Collection; алгоритм пошуку та аналіз літератури у Web of Science Core Collection: оператори пощуку, символи скорочення та заміни; отримані результати: кількість, типи документів, розподіл за роками, цитування, самоцитування, h-index; визначення ключових установ, науковців, країн, що виконують роботи за певною темою, організацій, що фінансували аналогічні дослідження; збереження історій пошуку та результатів, налаштування автоматичних повідомлень про появу нових документів чи цитувань; використання Web of Science в освітньому процесі; відповіді на питання.
Реєстрація:
10:15–11:15, https://bit.ly/2OWosFP
16:15–17:15, https://bit.ly/2OsjHnA

8 квітня
Тема: Презентація здобутків науковця
Тези: складнощі під час пошуку робіт певного автора; оцінка наукового доробку автора у Web of Science Core Collection та InCites; індекс Гірша та beamplots; що впливає на цитованість роботи і як на неї вплинути; робота з авторськими профілями Publons|ResearcherID, ORCID, ResearchGate, Google Scholar; створення профіля, наповнення, підтримка, коректне застосування; відповіді на питання.
Реєстрація:
10:15–11:15, https://bit.ly/3bQJdvD
*16:15–17:15, https://bit.ly/3hXu9h9

* – в рамках щомісячних вебінарів кожного другого четверга серії «Clarivate науковцям, або місце зустрічі змінити неможна».

9 квітня
Тема: Аналітичний інструмент InCites для науковця та адміністратора
Тези: можливості аналітичного інструменту InCites для наукових установ України; дані, показники, CNCI, аналіз здобутків установи, порівняння ВНЗ за здобутками у певній галузі; аналіз сукупності документів за певною темою; автоматичні звіти та результати з урахуванням запитів користувача; відповіді на питання.
Реєстрація:
10:15–11:15, https://bit.ly/2OyG1vG
16:15–17:15, https://bit.ly/30Lh6rg

Процедура участі: необхідна попередня реєстрація. Ви отримаєте лист із гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма Webex, буде налаштовано звук. Подбайте, щоб комп’ютер був обладнаний колонками або була можливість трансляції звуку.

Протягом року запрошуємо Вас взяти участь у щомісячній серії «Clarivate науковцям, або місце зустрічі змінити не можна». Кожного другого четверга місяця о 16:15 гарантовано буде проводитися вебінар українською. Реєстрація на всі вебінари відкрита, теми будуть оголошуватися за місяць.
08 квітня, https://bit.ly/3hXu9h9
13 травня, https://bit.ly/3nvThwy
10 червня, https://bit.ly/38rG7fH
08 липня, https://bit.ly/35qVseq
12 серпня, https://bit.ly/3i71ZQU
09 вересня, https://bit.ly/2Xt9F6w
14 жовтня, https://bit.ly/3hYu3FX
11 листопада, https://bit.ly/35u3DGW
09 грудня, https://bit.ly/38v8WrB

LiveZilla Live Chat Software