19 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 12 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

Перевірка «на плагіат»


ЗАСТЕРІГАЄМО!!! Безкоштовні онлайн-сервіси перевірки на плагіат загрожують використанням вашої роботи з метою продажу!

Дотримання академічної доброчесності та оформлення робіт відповідно до вимог є запорукою уникнення плагіату. Щоб остаточно переконатися у відсутності плагіату, радимо перевірити роботу безпечною ліцензованою антиплагіатною програмою.

Бібліотека Поліського національного університету здійснює перевірку різних видів робіт на виявлення текстових співпадінь (збігів / ідентичності / схожості) за допомогою сучасних ліцензованих систем перевірки «Unicheck» та «StrikePlagiarism.com». Результатом перевірки є звіт, що містить: відсоток cхожості (текстових співпадінь), список джерел текстових співпадінь та результати безпосередньої перевірки роботи з позначенням збігів / ідентичності / схожості тексту.

Можлива перевірка як повного варіанту роботи, так і фрагментів тексту за бажанням автора. За потреби можна також замовити довідку про результати перевірки роботи на наявність текстових співпадінь (збігів / ідентичності / схожості).

Вартість послуги – 2,50 грн за 1 сторінку (1 сторінка тексту ≈ 250 слів).

Запит виконується протягом 2-х робочих днів у порядку загальної черги та виключно після оплати послуги.

Як працює система перевірки «на плагіат»?

Система визначає відсоток текстової схожості роботи – ймовірного плагіату, виявляє у тексті збіги / ідентичність / схожість з іншими текстами, що містяться в мережі Інтернет та базах даних системи; вказує на ймовірність спроб автора підвищити оригінальність тексту за допомогою недоброчесних практик (підміна символів, схований поміж рядками «білий» текст, вставлення в текст скріншотів тощо); генерує звіт результатів перевірки.

Якою системою здійснюється перевірка «на плагіат»?

Користувач має змогу обрати антиплагіатну систему для перевірки своєї роботи. Перевірка може бути здійснена за допомогою таких ліцензованих антиплагіатних систем, як «Unicheck» та «StrikePlagiarism.com». Зверніть увагу! Офіційна перевірка курсових робіт на етапі допуску до захисту в Поліському національному університеті здійснюється за допомогою антиплагіатної програми «StrikePlagiarism.com», офіційна перевірка кваліфікаційних робіт, наукових та навчально-методичних видань – за допомогою антиплагіатної системи «Unicheck». У різних системах різні механізми визначення текстових співпадінь. Для відповідності результатів різних видів перевірок рекомендуємо використовувати відповідну програму перевірки.

Як розрахувати суму оплати за перевірку?

Потрібно розділити кількість слів у тексті на 250, отримане число округлити та помножити на 2,50 грн.

*Відомості про кількість слів вказані у лівому нижньому куті документа Microsoft Word.

Наприклад: 3500 слів ÷ 250 = 14 сторінок
14 сторінок × 2,50 грн = 35 грн

Як замовити послугу?

1. Розрахуйте суму оплати за перевірку за наведеною вище формулою → здійсніть оплату послуги за вказаними реквізитами з обов’язковим зазначенням у призначенні платежу «Послуги бібліотеки» через термінал, у відділенні банку або іншим зручним для вас способом.

РЕКВІЗИТИ для оплати:
Одержувач – Поліський національний університет
код – 00493681
рахунок – UA498201720313291002202000272
послуга «ЕКСПЕРТИЗА»
призначення платежу «ПОСЛУГИ БІБЛІОТЕКИ» (ОБОВ’ЯЗКОВО ВКАЗАТИ! Інакше квитанція вважатиметься недійсною)

2. Збережіть квитанцію про оплату!

3. Завантажте договір, який укладається між університетом та особою, що замовляє перевірку роботи → роздрукуйте та засвідчіть власним підписом.

Договір для завантаження

4. Оберіть систему, за допомогою якої ви хочете перевірити роботу. На вибір «Unicheck» або «StrikePlagiarism.com».

5. Надішліть на e-mail Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

  • файл із роботою для перевірки у форматі *.doc (Word 97 – Word 2003) або *.docx (Word 2007) розміром не більше 35 MB, назва файлу вказується латиницею за таким зразком: Petrenko_2021 (тобто «Прізвище_рік»);
  • скан або фото підписаного вами договору;
  • електронну квитанцію (або скан чи фото квитанції) про оплату послуги із зазначенням у призначенні платежу «Послуги бібліотеки»;
  • вкажіть назву обраної системи антиплагіатної перевірки.

Наразі є можливість звернутися безпосередньо до бібліотекаря вашого факультету:

  • агрономічний – Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
  • ветеринарної медицини – Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
  • економіки та менеджменту – Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
  • інженерії та енергетики – Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
  • інформаційних технологій, обліку та фінансів – Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
  • лісового господарства та екології – Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
  • права, публічного управління та національної безпеки – Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
  • технологічний – Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

6. Отримайте протягом 2-х робочих днів звіт перевірки роботи на свій e-mail, з якого надійшов запит. Перевірка робіт здійснюється у робочий час (пн-пт, 8:30–16:30).

 

alina.yaroshynska@polissiauniver.edu.ua
Графік роботи

8:15-17:05
Вихідні: сб, нд

Абонемент
Читальні зали

LiveZilla Live Chat Software