20 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 16 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

Довідка про перевірку «на плагіат»

ДОВІДКА ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПЕРЕВІРКИ РОБІТ НА НАЯВНІСТЬ ЗБІГІВ / ІДЕНТИЧНОСТІ / СХОЖОСТІ

Що таке довідка про результати перевірки робіт «на плагіат»?

За допомогою такої довідки ми підтверджуємо достовірність звіту, який надається користувачу після перевірки роботи «на плагіат» ліцензованими системами антиплагіатної перевірки «Unicheck» або «StrikePlagiarism.com». Звіт, що надають системи перевірки, – достовірний, однак для виключення можливих випадків шахраювання, підробки результатів та підміни звітів замовник послуги має змогу отримати довідку про результати перевірки роботи на наявність збігів / ідентичності / схожості на платній основі.

Довідка містить відомості про відсоток оригінальності та відсоток схожості роботи, а також оригінальний ІD-номер, що присвоюється роботі під час кожної перевірки. Довідка засвідчується підписом відповідальної особи та печаткою.

Вартість довідки про результати перевірки роботи на наявність збігів / ідентичності / схожості – 75 грн.

Увага! Довідка видається лише за результатами перевірки антиплагіатною системою, здійсненої співробітниками бібліотеки Поліського національного університету.

Запит виконується протягом 2-х робочих днів у порядку загальної черги та виключно після оплати послуги.

Як замовити довідку?

1. Здійсніть оплату послуги за вказаними реквізитами з обов’язковим зазначенням у призначенні платежу «Послуги бібліотеки» через термінал, у відділенні банку або іншим зручним для вас способом.

РЕКВІЗИТИ для оплати:
Одержувач – Поліський національний університет
код – 00493681
рахунок – UA498201720313291002202000272
послуга «ЕКСПЕРТИЗА»
призначення платежу «ПОСЛУГИ БІБЛІОТЕКИ» (ОБОВ’ЯЗКОВО ВКАЗАТИ! Інакше квитанція вважатиметься недійсною)

2. Збережіть квитанцію про оплату!

3. Надішліть на e-mail Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. електронну квитанцію (або скан чи фото квитанції) про оплату послуги із зазначенням у призначенні платежу «Послуги бібліотеки».

4. Отримайте протягом 2-х робочих днів довідку про результати перевірки роботи на свій e-mail. Надання довідок здійснюється у робочий час (пн-пт, 8:30–16:30).

 

Графік роботи

8:15-17:05
Вихідні: сб, нд

Абонемент
Читальні зали

LiveZilla Live Chat Software