19 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 9 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

Консультація

КОНСУЛЬТАЦІЯ ЩОДО ДОТРИМАННЯ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ ПІД ЧАС НАПИСАННЯ АКАДЕМІЧНИХ ТЕКСТІВ

Сповідування принципів академічної доброчесності не лише у навчанні, а й у науковій та творчій діяльності є запорукою забезпечення довіри до результатів навчання й наукових досягнень, а також підвищення якості освіти та формування культури доброчесної поведінки у суспільстві. Відтак дотримання академічної доброчесності та відсутність плагіату є обов’язковою умовою допуску до захисту та опублікування різних видів робіт учасників освітнього процесу Поліського національного університету, як-от, кваліфікаційних та курсових робіт, навчально-методичних видань та наукових праць.

Що ж таке академічна доброчесність? Як не вдатися до плагіату? Чи реально написати оригінальну роботу? Як правильно оформлювати посилання та цитування у роботі? Як інтерпретувати звіт результатів перевірки на наявність текстових співпадінь та як виправити роботу, у якій виявлено плагіат?

Відповіді на усі ці питання ви знайдете у стислих, проте детальних «Порадах для написання наукових робіт» або замовивши детальну індивідуальну консультацію на платній основі.

Консультацію надає директор бібліотеки Ірина Назарова.

Вартість консультації тривалістю 30 хв – 120 грн.

РЕКВІЗИТИ для оплати:
Одержувач – Поліський національний університет
код – 00493681
рахунок – UA498201720313291002202000272
послуга «ЕКСПЕРТИЗА»
призначення платежу «ПОСЛУГИ БІБЛІОТЕКИ» (ОБОВ’ЯЗКОВО ВКАЗАТИ! Інакше квитанція вважатиметься недійсною)

Запис на індивідуальну консультацію здійснюється за запитом на e-mail Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Індивідуальна консультація передбачає:

  • аналіз звіту подібності системи перевірки текстів на наявність збігів / ідентичності / схожості та оцінку правомірності текстових запозичень (перевірка роботи за допомогою антиплагіатної системи відповідно до встановленої вартості перевірки, що розраховується окремо, та аналіз роботи або ж аналіз роботи на основі вже сформованого звіту про результати завчасної перевірки);
  • рекомендації щодо правильного оформлення посилань та цитування на основі аналізу звіту подібності (перевірка роботи за допомогою антиплагіатної системи відповідно до встановленої вартості перевірки, що розраховується окремо, та аналіз роботи або ж аналіз роботи на основі вже сформованого звіту про результати завчасної перевірки);
  • консультування щодо засад дотримання академічної доброчесності;
  • консультування щодо вимог до оформлення наукових та навчально-методичних видань та дотримання академічної доброчесності під час їх написання.

 

Графік роботи

8:15-17:05
Вихідні: сб, нд

Абонемент
Читальні зали

LiveZilla Live Chat Software