23 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 8 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

Підбір літератури

ФОРМУВАННЯ ТЕМАТИЧНОГО БІБЛІОГРАФІЧНОГО СПИСКУ

Пошук джерел до відповідної теми та формування бібліографічного списку можна здійснити самостійно, скориставшись ресурсами, які представлені на сайті бібліотеки та в мережі Інтернет, або ж замовити на сайті бібліотеки платну послугу. Бібліотекарі здійснять пошук у наявних ресурсах і сформують бібліографічний список згідно з ДСТУ 8302:2015.

Вартість одного джерела – 10 грн.

Запит виконується протягом 3-х робочих днів у порядку загальної черги та виключно після оплати послуги.

Як замовити послугу?

1. Розрахуйте суму для оплати відповідно до потрібної кількості джерел бібліографічного списку.

2. Здійсніть оплату послуги за вказаними реквізитами з обов’язковим зазначенням у призначенні платежу «Послуги бібліотеки» через термінал, у відділенні банку або іншим зручним для вас способом.

РЕКВІЗИТИ для оплати:
Одержувач – Поліський національний університет
код – 00493681
рахунок – UA498201720313291002202000272
послуга «ЕКСПЕРТИЗА»
призначення платежу «ПОСЛУГИ БІБЛІОТЕКИ» (ОБОВ’ЯЗКОВО ВКАЗАТИ! Інакше квитанція вважатиметься недійсною)

3. Збережіть квитанцію про оплату!

4. Надішліть на e-mail Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.:

  • тему;
  • ключові слова, які не співпадають із назвою роботи;
  • вкажіть необхідну кількість джерел;
  • електронну квитанцію (або скан чи фото квитанції) про оплату послуги із зазначенням у призначенні платежу «Послуги бібліотеки».

5. Отримайте підготовлений тематичний бібліографічний список протягом 3-х робочих днів на e-mail, з якого надійшов запит. Формування тематичних бібліографічних списків здійснюється у робочий час (пн-пт, 8:30–16:30).

Для того, щоб самостійно сформувати тематичний бібліографічний список, необхідно здійснити пошук потрібних джерел за ключовими словами та оформити бібліографічні описи відповідно до ДСТУ 7.1:2006 «Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання» (Методичні рекомендації щодо складання бібліографічного опису документа) або ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання» з урахуванням правок (код УКНД 01.140.40).

Пропонуємо такі ресурси для пошуку джерел:

 

Графік роботи

8:15-17:05
Вихідні: сб, нд

Абонемент
Читальні зали

LiveZilla Live Chat Software