19 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз один гість і жодного зареєстрованого користувача на сайті

Редагування джерел

РЕДАГУВАННЯ СПИСКУ ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ БЕЗ ПОШУКУ (ТЕХНІЧНА РЕДАКЦІЯ) ТА З ПОШУКОМ ВІДСУТНІХ ЕЛЕМЕНТІВ

Список використаних джерел є обов’язковим елементом структури курсових та кваліфікаційних робіт, наукових та навчально-методичних праць. Бібліографічні описи у списку використаних джерел необхідно оформлювати відповідно до вимог згідно із ДСТУ 7.1:2006 «Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання» або ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання» з урахуванням правок (код УКНД 01.140.40).

Зазвичай списки використаних джерел до курсових, кваліфікаційних та наукових робіт оформлюються згідно з ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання» з урахуванням правок (код УКНД 01.140.40).

Приклади оформлення списку використаних джерел згідно з ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання» з урахуванням правок (код УКНД 01.140.40)

Приклади оформлення списку використаних джерел згідно з ДСТУ 7.1:2006 «Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання»

Якщо вам складно самостійно відредагувати список використаних джерел відповідно до вимог або віднайти незафіксовані елементи опису, скористайтеся платною послугою бібліотеки.

Вартість редагування одного бібліографічного опису без пошуку відсутніх елементів (технічна редакція) – 3 грн.

Вартість редагування одного бібліографічного опису із пошуком відсутніх елементів5 грн.

Запит виконується протягом 3-х робочих днів у порядку загальної черги та виключно після оплати послуги.

Як замовити послугу?

1. Розрахуйте суму для оплати відповідно до кількості бібліографічних описів та виду редагування (із пошуком відсутніх елементів або технічна редакція без пошуку).

2. Здійсніть оплату послуги за вказаними реквізитами з обов’язковим зазначенням у призначенні платежу «Послуги бібліотеки» через термінал, у відділенні банку або іншим зручним для вас способом.

РЕКВІЗИТИ для оплати:
Одержувач – Поліський національний університет
код – 00493681
рахунок – UA498201720313291002202000272
послуга «ЕКСПЕРТИЗА»
призначення платежу «ПОСЛУГИ БІБЛІОТЕКИ» (ОБОВ’ЯЗКОВО ВКАЗАТИ! Інакше квитанція вважатиметься недійсною)

3. Збережіть квитанцію про оплату!

4. Надішліть на e-mail Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.:

  • список використаних джерел, які необхідно відредагувати;
  • електронну квитанцію (або скан чи фото квитанції) про оплату послуги із зазначенням у призначенні платежу «Послуги бібліотеки».

5. Отримайте відредагований список використаних джерел протягом 3-х робочих днів на e-mail, з якого надійшов запит. Редагування списків використаних джерел здійснюється у робочий час (пн-пт, 8:30–16:30).

 

Графік роботи

8:15-17:05
Вихідні: сб, нд

Абонемент
Читальні зали

LiveZilla Live Chat Software