16 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 10 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Clarivate науковцям українською (липень 2022 р.)

05.07.2022 р.

Clarivate Analytics FBШановні науковці! Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах українською. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – консультант з регіональних рішень компанії Clarivate. Слухачі, що переглянуть інформацію тривалістю понад 90% часу кожного з вебінарів, отримають сертифікати учасника. Під час реєстрації вказуйте одну і ту ж електронну пошту.

7 липня
Тема: Оцінка міжнародної співпраці

Тези: Міжнародна співпраця відкриває можливості проведення наукових досліджень на більш якісному рівні, кращій презентації наукових здобутків та отриманню додаткового фінансування. Як визначити наявні та потенційні співпраці, оцінити їх ефективність за допомогою Web of Science Core Collection та InCites. На вебінарі проаналізуємо співпрацю як України в цілому так і окремої установи. Відповіді на питання.
Реєстрація:
10:15–11:15, https://bit.ly/3tTGkT4
16:15–17:15, https://bit.ly/3f1Aast

Cерія вебінарів «Research Smarter»

26 липня
Тема: Research Smarter: Демонстрація досліджень вашої установи
Тези: Незалежно від того, чи є ви окремим дослідником чи адміністратором установи, демонстрація вашої роботи відіграє ключову роль у залученні підтримки та налагодженні нових партнерських відносин. Відвідайте цю сесію, щоб дізнатися більше про створення надійних профілів дослідників та установ, які використовують інструменти та дані Clarivate. Зробіть цінну роботу у вашому портфоліо більш доступною!
Реєстрація:
10:15–11:15, https://bit.ly/3tWAsIV

LiveZilla Live Chat Software