28 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 14 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Заняття з академічної доброчесності та запобігання плагіату для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

02.11.2022 р.

AD 02.11.2022

 

У розпалі онлайн-заняття з академічної доброчесності та запобігання плагіату. Тож 2 листопада 2022 року відбулося заняття для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» факультету економіки та менеджменту. Цього разу зосередили увагу на системах перевірки робіт на наявність текстових співпадінь, їх функціях та завданнях, відмінностях між плагіатом та схожістю, аналізі звітів результатів перевірки в цілому.

Головний акцент було зроблено на структурі курсових робіт та правильному представленні власного наукового доробку. Невід’ємною частиною наших занять незмінно залишається навчання студентів правильному оформленню посилань та цитування у власних роботах. Традиційно знайомимо з сайтом бібліотеки та його можливостями, а також з розділом корисної інформації, що стане в нагоді тому, хто прагне написати наукову роботу за правилами та з високою оригінальністю.

LiveZilla Live Chat Software