29 | 03 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 13 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Серія вебінарів «Research Smarter» від Clarivate (листопад 2022 р.)

04.11.2022 р.

Clarivate Analytics FBШановні науковці! Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарах українською. Доповідач к.б.н. Тихонкова Ірина – консультант з регіональних рішень компанії Clarivate. Слухачі, що переглянуть інформацію тривалістю понад 90% часу кожного з вебінарів, отримають сертифікати учасника. Під час реєстрації вказуйте одну і ту ж електронну пошту.

Серія вебінарів «Research Smarter»

8 листопада
Тема: Базові можливості роботи в Web of Science Core Collection

Тези: принцип відбору контенту до Web of Science Core Collection; робота з оновленим інтерфейсом, налаштування персонального кабінету, базовий пошук, поля й оператори, символи скорочення та заміни; алгоритм пошуку відповідей на актуальні для користувача питання: які документи наявні за темою користувача, які з них викликають найбільшу зацікавленість інших науковців, де вони надруковані, якими грантами підтримані, хто є лідером даних досліджень, як з ними зв’язатися, як отримати повний текст документу; відповіді на питання.
Реєстрація:
10:15–11:15, https://bit.ly/3Dmmi9g
16:15–17:15, https://bit.ly/3eX7lAP

29 листопада
Тема: Дані та метрики Web of Science з різними API від Clarivate
Тези: вступ до API Web of Science, InCites та JCR, а також практичні методи для початку роботи; варіанти використання API (на основі інтеграції даних та на основі проектів); доступ до API.
Реєстрація:
10:15–11:15, https://bit.ly/3zqMXPV

LiveZilla Live Chat Software