28 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 18 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Міжнародний студентський онлайн-турнір до Дня української писемності та мови

09.11.2023 р.

Kahoot 09.11.2023Бібліотека Поліського національного університету стала співорганізатором онлайн-турніру до Дня української писемності та мови: «Молодь та мова – єдність через слово». Студенти Поліського університету разом із директором бібліотеки грали в інтелектуальну гру на платформі Kahoot. Участь у грі взяли понад 170 учасників не лише з України, а й з Туреччини, Швеції та Об'єднаних Арабських Еміратів. Спеціально запрошений гість, співачка Alyona Alyona, привітала студентів та підтримала їх у прагненні об'єднатися у такий нелегкий час та згадати, чим же багата наша мова, а також перевірити свої знання.

Така ініціатива несе у собі більше, ніж бажання перемоги, вона відкриває можливості для розвитку навичок та вмінь у досягненні цілі.

Міжнародний студентський онлайн-турнір до Дня української писемності та мови

Бібліотека Поліського національного університету стала співорганізатором онлайн-турніру до Дня української писемності та мови: «Молодь та мова – єдність через слово». Студенти Поліського університету разом із директором бібліотеки грали в інтелектуальну гру на платформі Kahoot. Участь у грі взяли понад 170 учасників не лише з України, а й з Туреччини, Швеції та Об'єднаних Арабських Еміратів. Спеціально запрошений гість, співачка Alyona Alyona, привітала студентів та підтримала їх у прагненні об'єднатися у такий нелегкий час та згадати, чим же багата наша мова, а також перевірити свої знання. Така ініціатива несе у собі більше, ніж бажання перемоги, вона відкриває можливості для розвитку навичок та вмінь у досягненні цілі.

LiveZilla Live Chat Software