24 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 68 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Нова послуга - електронна доставка документів

14.08.2014 р.

EDDБібліотека університету пропонує нову безкоштовну послугу – електронна доставка документів (ЕДД). Для отримання електронної копії документу із фонду бібліотеки, необхідно знайти документ в Електронному каталозі, заповнити форму-замовлення та відправити її на e-mail Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., вказавши в темі повідомлення – ЕДД.

Форма-замовлення на журнал / газету

Форма-замовлення на книгу

Згідно із Законом України «Про авторське право і суміжні права», приймаються замовлення на копіювання та доставку окремих опублікованих статей і уривків з опублікованих друкованих творів. Бібліотека виконуватиме замовлення на доставку фрагментів книги чи журналу обсягом до 15 сторінок. Замовлення буде виконане протягом 5-ти днів. Копіювання документів у повному обсязі НЕ ВИКОНУЄТЬСЯ.

Отримані копії дозволяється використовувати лише з метою освіти, навчання та приватного дослідження. Не дозволяється тиражувати отримані копії, відтворювати їх у будь-якій формі, окрім одноразового друку електронного файлу, та передавати іншим особам або організаціям.

 

LiveZilla Live Chat Software