24 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 12 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Бібліотека і виборче право

14.10.2014 р.

vybory

 

Бібліотека спільно з кафедрою правознавства Житомирського національного агроекологічного університету з 16.10.2014 р. розпочинає проведення циклу вебінарів, які спрямовані на отримання громадянами України знань про механізми реалізації своїх конституційних прав під час виборів.

Прес-анонс

Графік вебінарів

Ця нова послуга для користувачів запроваджена у бібліотеці завдяки проекту Української бібліотечної асоціації «Бібліотеки і виборчий процес» за фінансової підтримки Посольства США в Україні. Формат вебінару дозволяє отримати знання дистанційно. Фахівці бібліотеки університету пройшли спеціалізоване навчання та планують проводити разом з викладачами кафедри правознавства тематичні вебінари з питань формування у користувачів бібліотеки розуміння виборчого процесу.

Якщо ви громадянин України віком від 18 років і бажаєте ефективно реалізувати своє виборче право, то записуйтеся на наші вебінари. Для тих, хто не зможе прослухати вебінар у реальному часі, ми пропонуємо подивитися запис всього навчального циклу, який буде доступний на сайті бібліотеки Житомирського національного агроекологічного університету.

Завідувач відділу інформаційних технологій
та комп’ютерного забезпечення бібліотеки
Сталідзанс Л. Я.

LiveZilla Live Chat Software