18 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 4 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Отримай сучасну вищу освіту!

03.11.2014 р.

znau

Житомирський національний агроекологічний університет оголошує додатковий прийом випускників шкіл, коледжів, технікумів та інших осіб з повною загальною середньою освітою або молодших спеціалістів на заочну форму навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр».

Навчання буде здійснюватись за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб. Прийом документів проводиться приймальною комісією університету з 03 по 25 листопада 2014 року.

Для конкурсного відбору на навчання зараховуються результати наявних сертифікатів ЗНО за 2008-2014 роки та вступних екзаменів в університеті для тих осіб, які одержали документ про повну загальну середню освіту до 2008 року або звільнених від ЗНО.


Особи, що вступають до університету на базі ОКР «Молодший спеціаліст» зараховуються на навчання за результатами фахових вступних випробувань.

Вступні екзамени в університеті відбудуться з 26 по 28 листопада 2014 року, а фахові вступні випробування 26 листопада 2014 року. З переліком предметів ЗНО, екзаменів та фахових випробувань можна ознайомитися в приймальній комісії університету.

Напрями підготовки: облік і аудит; менеджмент; екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування; геодезія, картографія та землеустрій; агрономія; захист рослин; технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; лісове і садово-паркове господарство; процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва; правознавство.

Для вступу в університет подаються такі документи: заява (в приймальній комісії); документ про здобутий освітній рівень (оригінал або копія, завірена в приймальній комісії); сертифікати ЗНО (оригінал або копія, завірена в приймальній комісії); копія документу, що посвідчує особу та громадянство (в приймальній комісії); 6 кольорових фотокарток розміром 3х4 см.

Приймальна комісія: 10008, м. Житомир, бульвар Старий, 7, будівля навчального корпусу №2, кімната 88.
тел. (0412) 37-46-84
моб. 093 390 68 90
e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
http://www.znau.edu.ua

 

LiveZilla Live Chat Software